"den velfortjent påskeferien"

påsken i fjor var smertefull og vond!

Det å sitte innelåst på en lukket psykiatrisk avdling, med kontinuerlig observasjon, det var rett og slett helt grusomt, men det værste med at det var påske, var at de ansatte satt og fortalte meg hvor mye de gledet seg til å reise på fjellet i påsken!
sitte i solveggen og nyte livet, idyllisk, spise appelsin, gå på ski, spise kvikklunsj, og drikke kakao...

Men jeg, jeg hadde ingen valg, jeg måtte bli der jeg var, uten noen som helst mulighet til noen ferie, så de faste ansatte reiste, og tok seg den "velfortjente påskeferien" mens jeg satt igjen med tårevåte øyne og et sterkt hat.
Et hat som ble rettet mot meg selv, for at jeg i det hele tatt hadde fått meg opp i en slik situasjon, et hat mot dem som har traumatisert meg opp igjennom livet, og et hat mot resten av verden som var ute og nøt livet i den "velfortjente påskeferien"

Men HELDIGVIS 2011 er forbi, ALDRI mer 2011!

Og i år, så er jeg lykkelig, jeg er glad, jeg er sprudlende og initiativrik!
Jeg har invitert mine nære og kjære på påskeferie, jeg skal arrangere påskeleker:)
Jeg vet at denne påsken vil bli fantastisk, for i år er det MIN tur, min tur til å nyte den "velfortjente påskeferien" min tur til å sitte i solveggen og spise appelsin, MIN tur å gå på ski og drikke varm kakao, MIN tur fordi jeg har jobbet så utrolig hardt for det og fordi jeg fortjener det!

Jeg vil alikevell sende mine tanker til dem som har det slik som jeg hadde det i fjor, Selvom det er et helvette akkurat nå, så vil det ordne seg, og engang er det også din tur, til å få oppleve den "velfortjente påskeferien" 

En ting som er bra med at jeg ble fratatt min egen frihet i fjor, er at jeg setter så ubeskrivelig stor pris på å ha full frihet nå.

Jeg nyter øyblikkene, og jeg smiler ekstra, med tanke på at jeg faktisk får feire påske i år, spesiellt når jeg tenker tilbake og husker hvor jævlig jeg hadde det og hvor sint og fortvilet jeg var over å ikke kunne bestemme over meg selv!

Jeg håper alle dere får en nydelig påske uansett hva du gjør og hvor du er<3

For det kommer jeg til å få:) MANGE gode klemmer <3

-mindreverdig-

4 kommentarer

victoriasecret1707

04.04.2012 kl.22:02

slik du forklarer påsken 2011 er slik min er i år:( lullet avdeling, glade muntre ansatte som forteller jva de skal og har gjort i ferien så langt...minner deg om at den følelsen du har av å leve

det er faltisk ikke noe liv...jeg fortalte det selv til kontakten idag at det er vondt og trist og irritermde at dere sitter åpenlyst og forteller om livet uten for disse fire vegger....hun sa hun skjønte det,men at mange føler det slik osv osv...interesrt i tips til hvordan du overlevde påsken i gjor! jeg trenger tips...pls gi meg noe :) massr lykke til med påsken i år,måtte den bringe all lykle og.glefe du ønsker og ikke minst fortjener:) varm klem sendes

Marte

06.04.2012 kl.21:04

stå på vennen <3

Inger

08.04.2012 kl.11:44

Så fint å lese! Det som slår meg er at betegnelsen "mindreverdig" ikke passer legner. Du er virkelig "fullverdig". Det er selvsagt også alle som fremdeles sliter. Oppgaven er å frigjøre de livskreftene vi alle har nedlagt i oss.

Nødda

08.04.2012 kl.20:41

Dette var fint å lese, du skriver bra og rett fra hjertet :) du fortjener en fantastisk påske, og det håper jeg virkelig du har! <3

Skriv en ny kommentar

hits