Gutten som aldri sviktet?

Dette er et veldig langt innlegg, hvis du tar deg tid til å lese det, så ber jeg deg om å lese det med respekt!
Det er hentet tidligere innlegg fra bloggen der alle handler om min første og største kjærlighet
Det handler om gutten som aldri sviktet og elsket meg for den jeg var!
Det handler om den viktigste personen i livet mitt, den personen som kjenner meg best av alle og den eneste jeg stoler på 

 

i 2009 fikk jeg dette brevet av kjæresten min:

Jeg fikk et brev av kjæresten min når jeg var innlagt, jeg kommer ikke til å legge ut hele for det var på 8 sider, men jeg skal skrive litt av det han skrev!

Hei *****, hvordan kan jeg begynne, det er så mye jeg vil si , men ikke orker å tenke på. Jeg har gått rundt å gjort alt annet enn å skrive nå i en og en halv dag, fordi jeg syntes alt er for trist. Det er helt utrolig hva vi har vært igjennom vi to, vi har vel nesten vært sammen i 2 år nå.  Vi har gjort mye fint sammen og du har lært meg masse ting som jeg sitter veldig stor pris på. Du har hjulpet meg å stresse mindre og slappe mer av. Jeg husker da vi satt på garasjen din å så på film å tulte oss, det var veldig koselig.

 

Jeg kommer til å skrive det jeg tenker på, kanskje ikke alt vil virke helt logisk, men håper no det då. Det er ikke så gøy å skrive syntes jeg, det er ondt å tenke tilbake på ting som har gjort meg sur eller gjør meg sur og lei meg.

 

En ting skal være sagt og det er at jeg aldri har elsket en annen jente før deg *****, og jeg har aldri hatt noe spessielt forhold med noen jenter eller gutter før deg heller hehe. Lenge har jeg vært redd for å åpne meg opp til en jente eller slippe meg helt løs, men det har du fått til. 

 

Du er en veldig fin og flott jente ***** og jeg ønsker deg bare gode ting hele tiden. Jeg håper virkelig at du kommer til å oppnå alt du skulle sitte deg utpå, om det no skulle være politi då. Før jeg ble sammen med deg misslikte jeg politi, men det har du klart å endre på, nå syntes jeg politi bare er litt teit. Men dine intensjoner med å bli politi er veldig gode syntes jeg. Du er godt og snilt menneske, kanskje litt bortskjemt, men hvem er ikke det. Mange blir politi bare får å ta igjen på verden for tiår med mobbing eller usikkerthet, men du blir det for å gjøre verden et bedre sted. Og selvom det er en stor verden er du realistisk, du begynner i Bergen og jobber der til den er trygg. Kanskje du tar andre byer til slutt hvem vet.

 

En ting er sikkert og det er du kommer til å bli en enormt stor ressurs uansett hvor du skulle havne opp. Se hva du klarte å oppnå i ******, og på skolen. Folk har alltid likt deg og folk vil alltid like deg. Du er et utadvent,morsomt og et omsorgsfullt menneske.

 

 Jeg kunne virkelig ønske at ingenting hadde skjedd med deg *****, du er virkelig den jenten i verden som fortjener det beste livet du kan få. Verden er dessverre er jævlig urettferdig sted, og hadde verden vært en person hadde jeg slått han i fjeset.

 

Etterhvert som jeg ble kjent med deg skjønnte jeg at det var noe som plaget deg, og merket det spessielt en dag hvor vi var hjemme hos meg. Du må vite det at jeg angrer ikke et sekund på at jeg har spurt deg om hva som har plaget deg. Jeg er heller mer glad, du kunne aldri ha gått rundt hele livet ditt med alt inni deg.  Det er bra at du fikk ting ut. Jeg har prøvd til min beste evne å hjelpe deg. Naiv som jeg var trodde jeg selvsagt at jeg kunne hjelpe deg med å snakke med deg og nesten være en liten psykolog. Skjønnte fort at det ikke gikk. Det går ikke ann å si at jeg forstår deg eller skjønner hvordan du har det. For det er det bare du som gjør. Det er så dumt  å høre på leger eller psykologer som nikker å sier ?skjønner? etter hver settning. Du kan ikke skjønne din situasjon med mindre du har opplevd det samme. Jeg kunne virkelig ønske å skjønne hvordan du virkelig har det, for da kunne jeg kanskje hjulpet deg bedre.

 

Jeg syntes du er modig som turde å fortelle meg hva som skjedde, og du er modig som har forsatt kampen.  Selvom livet kanskje ikke ser lyst ut eller vært steg er så tungt at du bare vil ligge deg ned å gråte, må du aldri gi opp.

Husker du da du fortallte meg på rommet mitt i sengen om den dagen ute på sotrabroen? Tror aldri jeg har grenet så mye i mitt liv, all hyperventilleringen og alt. Etter den dagen fikk jeg et helt sykelig behov for å passe på deg. Det er jo på måte veldig bra, men sammtidig veldig slitsomt.

 

Vær dag fantaserer eller dagdrømmer jeg om folk som prøver å gjøre oss ondt, og jeg skader dem på de sykeste måter. Det er ikke noe kjekke tanker og ha surrende inni hodet hele tiden. Du må ikke tro at jeg er noe sosiopat eller kommende morder. Jeg klarer bare ikke å stoppe med å tenke negativt.  Orker såvidt å være ute med vennene mine eller deg fortiden vil heldst bare sitte inne her på rommet. Og igjen jeg vet at alt dette ikke er bra.

 

Jeg syntes det er veldig trist å si, men slik som forholdet har vært i det siste året har det gjort sånn at jeg har mistet masse følelser for deg. og tro meg jeg har virkelig prøvd alt jeg kan får å vinne mange av de tilbake, men det er så vannskelig. Jeg får ikke tilfredstilt noen av de tingene jeg ønsker i forholdet.  Hele forholdet vårt har nesten blitt et venneforhold i steden. Ikke kysser vi, vi klemmer nesten ikke  og ingen kosing. Det jo såvidt jeg får ta på deg. Selvfølgelig har jo dette en grunn jeg vet det. Men siden vi aldri gjør noen av de tingene føles det mer ut som venneforhold syntes jeg. Kan tenkte meg at du tenker ? faen er det de eneste tingene han tenker på?? men som jeg har sagt før, så er det nærkontakt og være intim som er det jeg trenger, slik er det bare, har alltid vært sånn.

 

Jeg lurer er det virkelig ondt når jeg tar på deg eller er det bare noe du sier for du ikke ønsker noe kontakt? Værsåsnill å fortell meg dette, jeg tror jo at alle jenter får ondt av alt. Jeg føler at du er som et glass, at jeg såvidt kan ta på deg uten at du går  i stykker, blir helt stresset av det.

 

Jeg er veldig veldig glad i deg og hvis noe skulle skje mellom oss, vil jeg at vi alltid skal være venner. Jeg  får ikke håpe du blir sur på meg å hater meg. Det er veldig viktig at vi begge finner en løsning som passer for oss begge.

 

Beklager å måtte ta alt dette opp på et så upassende tidspunktL men jeg trenger svar. Jeg blir bare mer og mer deprimert for hver dag som går. Kunne virkelig ønske at jeg var så sterk som deg. Da kunne jeg kanskje holdt ut mye lenger.

 

Jeg har valgt å ikke ta opp noe av det du vet ettersom det er alt for tung for meg å ta opp nå, og hvis jeg skulle ta det opp vil jeg gjøre det skikkelig slik at det ikke blir noe tull.

 

Jeg er ubeskrivelig glad i deg min spessielle lille bokstavkjeks=) jeg vet at du får til akkuratt det du vil når du vil! Og jeg er helt enig med hun damen, du er til å spise opp så vakker og intellegent som du er, og får å ikke nevne skjarmerende. Du klarer det hver gang, uansett hvor hardt jeg prøver å la vær, blir jeg alltid skjarmert av deg;)  du skjarmerte meg til og med med å lokke bli sammen med meg;) din tøyse kjeks=)

 

Jeg får håpe jeg ikke har gjort noe verre for deg i den tiden vi har vært sammen! får håpe du har sett at det går ann å elske og bli elsket selvom dumme ting har skjedd før. du har vist meg at jeg kan bli elsket til tross for ***** mine! og det har hjulpet veldig mye ***** tusen takk for at du er den du er! og for at du lever og er her. du bringer mer lykke til alle rundt deg enn du tror=)

 

Ikke la noen tro noe annet om deg! du er elsket av meg og din famile og alle andre, beklager så mye på hvordan jeg har reagert på alt, og prøver å ikke la det gå ut over deg til mitt beste forsett med det du driver med *****. alt kommer til å bli bedre forsett å lev, du betyr så ubeskrivelig mye for alle sammen rundt deg!
 

Elsker deg utrolig høyt *****, aldri glem det!


 

Ord kan ikke beskrive hvor mye du betyr for meg!
Du er den personen som har vært der og stilt opp for meg når jeg har trengt det mest!
Selvom du er i USA nå, så stiller du fortsatt opp, du er tilgjengelig for meg, noe som betyr mer enn ord kan beskrive

I natt snakket jeg med deg i mange timer, alle de fine ordene du sier til meg, det varmer i hjertet,
Ingen kjenner meg så godt som du gjør.

og jeg tror at hvis andre rundt meg hadde fått vite mine mørkeste hemmeligheter så hadde de løpt med halen mellom beina, men det gjør ikke du! Min unike perle, du er der for meg uansett, og det er jeg evig takknemmelig for!
Takk for at du er du<3

 


Du forteller meg at jeg skal holde ut og være sterk
Du forteller meg at jeg kommer til å komme meg igjennom dette.

Men jeg vet faktisk ikke lengre, Da jeg fortalte deg om voldtekten for over 3år siden
Da holdt du rundt meg, du sa: Du er trygg hos meg jenten min, Jeg skal aldri gå fra deg, vi skal klare å komme oss igjennom dette sammen!
Jeg stolte på deg, utrolig nok for jeg stoler ikke på noen etter det som skjedde!

Men nå er jeg aleine om det igjen, Jeg vet faktisk ikke om jeg klarer å kjempe denne kampen aleine!

Når jeg gren, så holdt du rundt meg og kalte meg jenten din
Når jeg var redd, passet du på meg og fortalte at jeg var trygg hos deg
Når jeg var sint, så var du sint med meg
Det var oss to mot verden
Men nå er jeg aleine...
aleine, det var det jeg fryktet mest.


jeg trodde alt skulle gå bra
når du ut av livet mitt skulle dra
Men så feil kan jeg ta
Du er den eneste jeg vil ha

I mine øyne er du den vakreste i verden
Du viste meg stien når jeg ikke klarte ferden
Uten deg
Er det ikke noe meg

Det gjør utrolig vondt i hjertet
Det er en stikkende og uendelig smerte
En tåre triller på mitt kinn
Husk at jeg er EVIG din!


 

Du har fått en stor del i mitt liv
takket være deg er jeg ikke lengre i tvil.
Jeg vet hva ekte kjærlighet er
men det betyr vel ikke at vi må ha sex og være nær?
Jeg elsker deg av hele mitt hjerte
når du sier at sex er alt, fyller du meg med smerte.

Jeg vil bare være kjæresten din
jeg vill at hele du skal være min!
jeg liker ikke å dele
Hvis noen andre jenter prøver seg, så må de stjele
Ikke dra!
jeg har det ikke noe bra
uten deg 
er det ingenting igjen av meg!

Vær så snill M***** bli hos meg


Ingen ord kan beskrive hva jeg føler for deg
Du betyr mer enn alt i hele verden
Du har vært der for meg når jeg har trengt det som mest
Du har stilt opp og vært sterk, for min skyld
Du har beskyttet meg og forsvart meg.
Du har støttet meg igjennom denne jævlige tiden

Du er fantastisk, det snilleste menneske i hele verden
Du betyr alt for meg

Vi har vært sammen i 3år nå
og du har trøstet meg når jeg har grenet
du har holdt meg fast når jeg har fått sinne utbrudd
Du har vært med meg på alle møtene i psykiatrien

Du har vært der for meg, når alle andre sviktet
Du er helt fantastisk
Og jeg elsker deg av hele mitt hjertet

Tusen takk for at du er den du er! 


Grunnen til at jeg sliter ekstra hardt for tiden er den siste samtalen jeg hadde med denne fantastiske gutten

Han:  jeg mener vi bør kutte kontakten
det gjør meg veldig ondt å si dette
men det er riktig
-----------------
Meg: Jeg vil bare ha deg i livet mitt, er det for mye å be om?
-----------------
Han: det er ikke riktig at jeg er det
jeg føler du ikke vil komme videre om jeg er det
og det samme for meg
og ikke tro at jeg gjør dette mot deg
eller prøver å ødelegge noe for deg
sant
jeg har bare god ting å si om deg
og vil alltid forsette med det
----------------------
Meg: dette er bare alt for jævlig vondt :´( 

 •  

  Kjærligheten som en gang var til stedet er borte
  Lykken jeg følte i noen sekunder har druknet
  For første gang er jeg alene i den mørke kjelleren!
  Denne gangen skal aldri noen slippe inn.
  Tilliten vil jeg aldri la noen andre passe på igjen. 
  Fordi: jeg vet at jeg tar bedre vare på den selv.

   

  Det var vondt når vi var sammen, men da hadde vi i allefall hverandre
  Det var vondt når du reiste, men jeg kunne jo besøke deg og snakke med deg

  Det vondeste var når du tok steget ut av livet mitt, For da hadde jeg bare meg selv 
  Du vil alltid være en del av meg, Jeg har elsket deg hele veien, og kommer alltid til å elske deg frem til den dagen jeg dør
  For uten deg, så hadde det ikke vært noen meg
  - Mindreverdig -

2 kommentarer

iwillbelieve

26.03.2013 kl.12:52

<3<3

sender deg maange klemmer <3

Sterkt å lese, sterkt av deg å skrive det, du er utrolig sterk !

Nødda

14.04.2013 kl.21:43

Kjære deg, dette var vondt å lese :(

Har lest bloggen din så lenge, så har fått en god forståelse av hva han betyr for deg.

Stå på, fortsett å være sterk. Dette kommer du deg gjennom <3

Stor klem fra meg <3

Skriv en ny kommentar

hits