Traume Behandling

Det er mye som skal opp og frem i lyset, nå som jeg gjennomgår denne traumebehandlingen, det er til tider så utrolig vondt og smertefullt at dagene forsvinner forran øynene mine, det er blitt bestemt at jeg skal ha følge og støtte av psykiatri tjenesten før, under og etter samtale, dette tror jeg er en god ting, det var en nødvendighet i følge behandleren min, da det ikke var trygt å la meg bli overlatt til meg selv etter disse timene, det var den beste løsningen, slik at jeg slipper å være innlagt når alt dette pågår

det er mye i livet mitt som har gitt meg smerte, og dette blir bare mer og mer tydelig, det er ikke rart at jeg har gått på trynet, det er så mye vondt, at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne, og ikke minst hvordan man skal begynne. 

For det handler ikke bare om hendelsene, men om følelsene og tankene rundt dem, hvordan jeg har gått å bært på dette aleine, og laget min indre verden som ingen har tilgang til. en verden som inneholder mer enn jeg er klar over og kan forstå, men som jeg nå må dele med andre og utforske, jeg vet ikke om jeg er klar for dette, men man blir vel aldri klar for noe sånnt.

Det er et rein smertehelvette, men de sier det vil bli verdt det, men jeg klarer ikke helt å tro på det, det er en bratt fjellvegg som står forran meg nå og toppen er umulig å se, de ber meg om å begynne å klatre, men jeg er alt for redd for å falle..

 Denne Sangen, har en personlig betydning om min Indre Verden
- Mindreverdig -

2 kommentarer

pendel

01.05.2013 kl.23:36

Det at det gjør vondt betyr at det skjer en forandring. Og forandring er eneste måten å komme videre i livet på. Gled deg til de gode dagene og øyeblikkene, de kommer.

minnenesomvarer

02.05.2013 kl.23:26

åh, jeg kjenner meg så godt igjen i dette... spesielt enkelte, veldig vonde dager er verst. Men jeg har troen på at det funker, sånn dypt dypt inne, men det er bare helt forferdelig å skulle bearbeide alt ammen.. så slitensomt og urettferdig. men men, har bearbeidet veldig mye nå i over ett år da, type gruppeterapi, psykodrama, kretive enesamtaler, psykolog, ung voksen gruppe, depresjonsmestringskurs, og merker takk og lov fremgang, selv om jeg såklart kunne ønske jeg kunne si meg ferdig og ikke hatt iallefall flere år igjen i terapi.... kan anbefale støttesentre mot incest og seksuelle overgrep, hvis du googler det og byen du bor så kan du jo tenke på det iallefall, jeg har hatt good nytte av det, begynte der så smått når jeg var 16, og elsker det fortsatt i alder av 21 :)

Skriv en ny kommentar

hits