Misshandlet og Sviktet

LES MED RESPEKT!!!

Torsdag var en vonde og vanskelig dag, jeg kom meg så vidt igjennom den dagen, men så kom Fredagen, fredagen jeg har gruet meg til i evigheter Det har lenge vært planlagt en sammenkomst denne dagen, jeg har snakket mye om det med teamet mitt, og jeg bestemte meg til slutt for at jeg skulle delta! Jeg skulle virkelig eksponere meg for den smerten det var å treffe alle disse menneskene igjen. Jeg hadde ikke lyst for det bringer tilbake så alt for mange vonde barndomsminner. men jeg tok mot til meg, jeg dro!

 

Jeg kom på festen og i begynnelsen så gikk det egentlig ganske greit, helt til X-kjæresten min kom, jeg prøvde å late som om alt var greit og snakket med alle andre. men tilslutt så begynte vi å snakke, han fortalte meg at alle som var på festen visste at jeg hadde vært innlagt og var syk! Verden raste totalt sammen for meg

 

(Det viste seg at en dame i 50årene som jeg har vært innlagt med har gått rundt å sagt dette! Når jeg gjorde det veldig klart for henne at jeg ikke var åpen om det! Jeg er sint og jævlig forbanna! det handler om RESPEKT for andre mennesker, det værste er at de hun har fortalt det til er nære venner av familien min, men alikevell har de spredt det rundt på den måten.) Denne saken skal jeg ta videre, jeg finner meg ikke i å bli tråkket ned i driten på den måten!


Etter X-kjæresten min hadde fortalt meg dette fortsatte vi å snakke, og som vanlig var det det samme han sa: Du har ødelagt livet mitt! Det er din skyld alt sammen! For første gang stod jeg opp for meg selv og sa at jeg IKKE finner meg i å bli behandlet på den måten lengre! Tilslutt svartnet det for ham og før jeg visste ordet av det lå jeg på gulvet med store smerter i hele kroppen, Jeg klarte ikke å reise meg, min tidligere bestevenninne kom inn, hun ble helt sjokkert og hjalp meg opp, jeg gråt og tårene bare strømmet på...

 

Hun gråt og holdt rundt meg, jeg slet med å få frem ordene, men tilslutt fikk jeg frem et ord Onkel *****, Verden raste sammen for oss begge, hun visste veldig godt hva jeg snakket om, hun fortalte at hun måtte suge han for at hun skulle få en mobil telefon, jeg så henne inn i øynene og sa: husker du når vi skjærte i hverandre med biff kniven? Smerten i øynene hennes når jeg sa det er brent fast i hodet mitt, det gjorde så ubeskrivelig vondt, hun fortalte meg hvor mye hun hadde slitt med det, og jeg fortalte henne litt av det helvette jeg hadde gjennomgått, hun fortalte meg også at våre foreldre visste om det

 

Plutselig kom det noen inn på rommet og sa at mine foreldre var her. X- kjæresten min hadde ringt dem og sagt at de måtte hente meg. Jeg ble med dem hjem, jeg er ødelagt jeg føler meg sviktet av absolutt hele verden, mine foreldre har visst at jeg ble misbruket og har ikke gjort noen ting for å få meg i behandling for det, trodde de virkelig at det er slike ting man bare glemmer?

 

Jeg føler meg tråkket på, jeg føler meg sviktet, jeg er totalt ødelagt! Hvorfor er mennesker i denne verden så utrolig ond? hva har jeg noen gang gjort galt? jeg er snill med alt og alle, men det eneste jeg får igjen er dritt! jeg føler meg som en liten ubetydelig dritt! mennesker som jeg har stolt på og åpnet meg til viser seg stadig fra nye sider! mennesker snakker om hvor syk jeg er bak ryggen min! Hvor er respekten henne? hva galt har jeg gjort? Hvorfor kan ingen respektere meg?

 

Jeg er lei av å bli tråkket på og sparket når jeg ligger nede! Slutt det er nok nå!
Du som jeg engang elsket! DU som jeg har tilbragt 4 år av livet mitt med! Du som har vært den eneste jeg noen gang har sluppet helt innpå meg! Det eneste du sier til meg er: hvor mye jeg har ødelagt og at alt er min feil! I tilegg til at du bryter meg mer ned i psyken så etterlater du meg slik fysisk:
Hvor mye er det meningen at et menneske skal tåle?
- Mindreverdig -

12 kommentarer

oo59jk

30.06.2013 kl.00:30

Okei nå får jeg helt sjokk. Trist og ja veldig respektløst! Og eksen din, herremin.. <3 :)

Henrikke

30.06.2013 kl.00:58

Det var så utrolig respektløst.. Kjenner jeg ble sint når jeg leste dette (IKKE på deg!!)..

Mange klemmer <3

miss-uverdig

30.06.2013 kl.01:13

jeg blir helt sjokkert. så utrolig respektløst. du fortjener virkelig ikke dette vennen. ord blir så fattige. jeg er her for deg alltid vennen, og tenker masse på deg.

du er fantastisk, ikke glem det <3<3<3

Psykiisk

30.06.2013 kl.10:16

Vet ikke hva jeg skal si. Kjenner jeg blir rasende på endel folk rundt deg. At det går ant å være så respektløse. At det går ant å være så naive og onde. Noe er definitivt galt her.. Det skal ikke være sånn. Du fortjener å ha det så mye bedre lille venn! Kjenner jeg har en ekstrem trang til å gi deg en god lang klem og viske inn i øret ditt - det vil bli bedre; hold ut enn så lenge <3

Hope

30.06.2013 kl.10:53

Herregud, det er helt forferdelig :(

Skjønner godt du er lei av å bli tråkket på. Ingen mennesker (det gjelder deg også) burde oppleve ting som du har opplevd. Verden er ond, grusom. Så grusom. Sender deg en stor klem søte <3 Du fortjener så mye bedre.

utilstrekkelig i livet

30.06.2013 kl.12:27

Fytti grisen!!!!! For noen forferdelige opplevelser! Og hva feilte det eksen din som gjør og sier slikt mot deg. Utrolig dårlig av den voksne dama, som på 50 år burde ha litt mer Vett, å fortelle alle at du var innlagt. Veldig respektløst.

Jeg føler med deg.

Tenker på deg

Stor og god bamseklem.

knutty1971

30.06.2013 kl.13:56

Jeg kjenner at jeg blir rasende når jeg leser innlegget ditt på de som respektløst har tråkket på deg og gjort dette mot deg.

Jeg vet ikke hvem den kvinnen i 50 årene du referer til, og uansett hvem hun er eller hva slags relasjon du har til henne så har vi som både privat personer og "proffe" med å respektere om noen forteller oss noe og holde kjeft om det når som du sier " jeg ikke var åpen om det". Det kalles respekt - og enkelte mangler fullstendig det.

Jeg har selv vært i samme situasjon selv som ikke gjelder meg personlig, men hvor noen "slarvkjerringer" var ut å snakket bak ryggen til noen som jeg kjenner godt og som sliter psykisk. Jeg fortalt dem hvor respektløst jeg synes dette var imot den det gjaldt og at den respekten jeg hadde for dem nå var borte.

Jeg har selv slitt mentalt på grunn av at jeg møtte veggen og fikk nerve problemer og depresjon. Jeg var åpen om det fordi jeg viste at folk (les: naboer og andre "slarvkjerringer") ville få vite om det allikevel. Men det er ikke i alle situasjoner som åpenhet er det beste våpen.

Ønsker deg lykke til videre! Stå på!

Caroline

30.06.2013 kl.14:24

!!! VET IKKE HVA JEG SKAL SI, men du vet nok hvilke følelser jeg sitter igjen med etter å ha lest dette; slik skal du ikke bli behandlet av noen noensinne, og det er bra du har tenkt på å ta det videre!!!

<3

Naima Sverdrup (Nemo)

30.06.2013 kl.14:48

herregud, at det går annt! sender varme tanker til deg, <3

Michelle Bjønnum

30.06.2013 kl.21:07

Kjenner jeg blir sint men også veldig lei meg når jeg leser dette.

Eksen din mener at du har ødelagt livet hans, dette mener jeg blir feil å si. Hva med det livet du har hatt da? Han valgte å bli hos deg, så er hans egen feil..

Ingen har rett til å snakke om hvordan livet til andre mennesker er på den måten der.

Er det en ting jeg har lært av min egen psyke osv så er det at man ikke skal godta dritt fra andre. Man tror man kan takle det men plutselig en dag hoper alt seg opp og da går det galt.

Ikke ta dritt fra andre, du har rett til å forsvare deg selv.

Mitt eget motto er: Lev i håpet!

Håpet om at ting vil bli lettere, kanskje ikke om 1 uke, men etterhvert.

Håpet om at livet vil bli bra igjen.

Håpet om å komme seg videre, leve videre.

Håpet om at tankene etterhvert går til fremtiden, ikke fortiden.

Hvis du virkelig tror på dette, så vil det skje en dag :)

Hilsen meg som ser på deg som en stor inspirasjon! <3

freakdeeluxe

01.07.2013 kl.03:43

Åh kjære vene. Vet nesten ikke hva jeg skal si. Dette var vondt å lese. Dette her har du virkelig ikke fortjent. Absolutt ingenting av det. Jeg er her for deg om du trenger. Sender deg en stor klem <3 Skulle ønske jeg kunne sagt noe for å hjelpe deg

monkeyass

01.07.2013 kl.12:59

Herregud! er helt sjokkert!

Vet ikke hva jeg kan si for å gjøre noe bedre (tviler på det er mulig) men om jeg hadde hatt ordene ville jeg sagt dem.

Vil også bare si at x-en din ifølge det jeg har lest om ham tidligere ikke har noen rett til å få deg til å føle noen form for skyld! Jeg vet det ikke er enkelt å gjøre, og spesielt ikke om du ikke synes det selv, men om han sier at du har ødelagt livet hans.. Herregud, hva faen liksom?

Du er ett fantastisk menneske som fortjener det beste i livet. Og jeg er stolt av deg for at du stod opp for deg selv!

Håper dette ikke gjorde deg så alt for vondt, masse klemmer fra meg <3

Skriv en ny kommentar

hits