Akutt innleggelse

For å forstå det jeg skriver under må du ha lest innlegget: Misshandlet og sviktet


Det ble en akutt innleggelse, men jeg ble heldigvis møtt med stor forståelse når jeg ble innlagt, for en gangs skyld så var det utrolig trygt og godt når de fortalte meg at det jeg følte og hvordan jeg reagerte var helt normalt når jeg ble behandlet på den måten. jeg fikk snakket om eks-kjæresten min, det var godt å få det ut av systemet, kontakten min hjalp meg å se situsjonen på en annen måte, jeg innså ovenfor meg selv at jeg har vært over han følelses messig ganske lenge, grunnen for at jeg holdt igjen, var fordi jeg følte at jeg måtte forklare meg ovenfor han, men når han behandler meg på den måten og tråkker på meg, så vil jeg ikke ha noe mer med den gutten å gjøre, for jeg er nemlig ferdig med han, det er faktisk han som har problemer med alt som har skjedd og det er han som ikke klarer å gå videre, jeg har prøvde å hjelpe han, men han vil ikke ha min hjelp, og det er helt greit for meg. Jeg har endelig fått den avslutningen jeg trengte og jeg kan nå lukke dette kapittelet for godt.

Så har vi Sladre kjerringen på 50 år, hun som fortalte alle i nærmiljøet at jeg var syk og innlagt. Hun var tillfeldigvis innlagt når jeg ble innlagt denne gangen. Jeg hadde mest lyst til å dytte henne igjennom en glass vegg og spytte på henne, men jeg synker ikke ned på hennes nivå. Jeg gikk bort til henne og tok det opp på en skikkelig måte, Jeg fortalte henne situasjonen akkurat slik den var. Hun hadde problemer med å møte blikket mitt, det var tydelig at hun følte seg utilpass. Hun ba om unnskyldning flere ganger, men jeg sa at hun bare kunne spare seg. For skaden hadde allerede skjedd, jeg gjorde det klart at ingenting hun sa eller gjorde kunne få meg til å tilgi henne, jeg holdt meg rolig og saklig, da jeg så at øynene hennes ble fylt med tårer så snudde jeg meg og gikk. jeg var ganske sikker på at hun hadde forstått poenget mitt.

Noen dager senere så overhørte jeg en samtale mellom sladre kjerringen og en annen ung jente, den unge jente var fra samme nærmiljø som meg, jeg klarte ikke å sitte å høre på at den unge jenten gikk i samme felle som meg, så jeg gikk bort til sladre kjerringen og sa høyt og tydelig slik at ALLE på avdelingen hørte det: Jeg håper ikke du går å sprer det hun forteller deg, på samme måte som du gjorde mot meg, for du skjønner det var næmlig ingen god følelse når alle rundt meg visste at jeg var syk og innlagt, jeg håper virkelig du har lært av den feilen du gjorde, for det er ikke snilt å sparke folk når de ligger nede. Sladre kjerringen begynte å grine før hun løp inn på rommet. jeg kjente jeg ble fylt av dårlig samvittighet, men jeg skjøv den vekk, ikke faen om jeg skal ha dårlig samvittighet for dette. De andre pasientene fortjener å vite hvordan sladre kjerringen egentlig er, hun sparket meg når jeg lå nede, det minste hun bør tåle er faktisk å høre sannheten. Den unge jenten kom bort til meg etter på og takket meg for at jeg gjorde det, for det var veldig viktig for henne at ingen fikk vite at hun var innlagt.

Den siste situasjonen som skjedde finnes det ingen lett løsning på, det må snakkes om og jobbes med, det er en del av traumebehandlingen, men jeg fikk fortalt hva som skjedde til kontakten min og det lettet det innvendige trykket litt. Jeg trengte virkelig denne innleggelsen, og nå som jeg er utskrevet føler jeg meg mye bedre og det er en god følelse

- Mindreverdig -

5 kommentarer

Psychiatry

01.08.2013 kl.18:29

Høres ut som du fikk gjort mye som var viktig for deg der, det er brabra. Håper det går bra med deg, bra du fikk closure på de sakene der, det er utrolig viktig

Psykiisk

01.08.2013 kl.21:27

Klemmer <3

minbergogdalbane

01.08.2013 kl.22:32

Tenker på deg! <3
SÅ bra, så sterk du er, jeg hadde aldri turt å gjøre noe sånt. Sender deg en varm klem <3 Nei du skal ikke ha dårlig samvitighet, jeg tror du nettop lærte dama en ting for resten av livet! Utrolig stolt av deg!

minbergogdalbane

03.08.2013 kl.01:46

Stor klem <3

Skriv en ny kommentar

hits