Jeg mistet kontrollen fullstendig...

jeg har hatt kontroll over meg selv lenge, jeg har klart å håndtere impulsene om døden på en god måte. Det har snart gått 1 år siden mitt forrige selvmords forsøk, før den tid var forsøkene tettere, Det betyr ikke at jeg har det bedre med meg selv nå, men det handler om at jeg har blitt sterkere. jeg har lært meg andre mestrings strategier, jeg ønsker på en måte å leve, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal klare det. Jeg er nyskjerrig på livet, men samtidig så er jeg redd for livet.

Jeg har hatt kontroll over meg selv i snart 1 år, mulighetene til å avslutte livet har vært mange. Men jeg har valgt å gi livet en sjanse. Jeg har vært livredd for å jobbe meg igjennom traumene fordi jeg har vært redd for å miste kontrollen. Jeg tvi holder på den lille kontrollen jeg har. Teamet rundt meg sier at jeg må snakke om følelser og tanker, jeg sier til dem gang på gang at jeg er livredd for å miste kontrollen. Men det er akkurat som om de ikke helt har forstått alvoret, de pusher meg stadig lengre og lengre, de sier jeg må tørre å gjøre en forandring, og at den forandringen er å gi slipp på litt av kontrollen

Under Innleggelsen denne gangen bestemte jeg meg for å prøve å gjøre en forandring, jeg åpnet opp og slapp teamet ett hakk nærmere. akkurat der og da føltes det helt greit, da vi satt der og prøvde å grave i min indre verden så gikk det faktisk veldig fint, jeg hadde kontroll og jeg var stolt over meg selv. Men i det teamet mitt forsvant ut døren og jeg var aleine, så raste alt fullstendig sammen for meg. Jeg husker ingenting etter de gikk ut døren.


Kontrollen som jeg har tvi holdt på i snart 1 år forsvant ut døren sammen med teamt mitt, tilfeldigvis kom en fra teamet mitt innom igjen før hun gikk av vakt, Hun fant meg sittende på bade gulvet, der jeg tviholdt på en plastikk pose og en ledning, jeg hadde mistet kontrollen fullstendig, hadde hun ikke kommet inn så hadde det blitt et ubehagelig syn for nattevaktene

Det er dette jeg har vært så utrolig redd for skulle skje, å miste kontrollen slik at impulsene styrer over fornuften. Teamet mitt har nå innsett hvor viktig det er for meg og for dem at jeg har kontroll. Vi har nå valgt å endre strategi, og jeg jobber med meg selv hver dag for at jeg skal klare denne kampen, selv om jeg ikke vet om det vil bli verdt all smerten, så har jeg et indre håp om at livet faktisk kan være en fin ting

- Mindreverdig -

4 kommentarer

Ida Nordland Kristiansen

03.08.2013 kl.19:10

Jeg har mange ganger kjent på at jeg har mistet kontrollen over f eks følelser og tvangstanker og jeg har tydd til destruktive metoder for å roe meg ned. Sakte men sikkert har kontrollen komt tilbake, men tilbakefall gjør alltid vondt. Jeg prøver å holde fast i at det ikke skjer så ofte som før..

inmyheart<3

03.08.2013 kl.19:19

<3 klemmer til deg. tenker på deg og håper så inderlig at du kommer deg igjennom det her og vinner tilbake kontrollen.

Henrikke

04.08.2013 kl.00:01

Ser at det er en vanskelig balansegang der. Kansje å ta det i VELDIG små porsjoner kan være bedre enn sånne store oppvasker.

Håper ikke kontrollen er helt vekke, men det vet jeg at den ikke er. Du er et så flott menneske som fortjerner dette livet! Selv om det føles som om den er vekke så tror jeg på en eller annen måte har du den enda.

Klemmer <3

Psykiisk

04.08.2013 kl.01:33

Håper du klarer å komme deg ut av dette en dag og at det vil være verdt det <3

Skriv en ny kommentar

hits