Jeg ofret min lille barnekropp...

Jeg ofret min 9 år gamle barne kropp for at den andre 9åringen skulle slippe smerten. Jeg sa til overgriperen: "La det gå ut over meg og la den andre slippe." og det var slik det ble, i mange år lot jeg barnekroppen min bli mishandlet og torturert, jeg gjorde det for at det andre barnet skulle slippe. Det var ikke riktig at det skulle gå utover meg, men som jeg alltid har tenkt: bedre meg enn noen andre. Jeg fant en mening i det meningsløse, jeg hadde reddet et annet barn fra flere år med seksuelt misbruk.

 

Men i sommer skjedde det noe, jeg snakket med det andre barnet, og det som ble fortalt har ødelagt meg mer enn noe annet. Det andre barnet hadde ikke sluppet unna. Overgriperen hadde lurt meg, jeg hadde latt min kropp gjennomgå mange år med seksuelt misbruk for INGENTING. Det finnes ikke lengre noen mening i det meningsløse. Jeg er ødelagt, jeg føler meg skyldig i misbruket av meg selv, for jeg godtok det.

 

Hatet ovenfor meg selv blir bare større og større. jeg klarer ikke dette lengre. Det som gjør så ubeskrivelig vondt er at overgriperen få hvile for han er død, og her sitter jeg og lider. det er så urettferdig, så ufattelig urettferdig! Jeg klarer ikke dette lengre, livet er alt for smertefullt...

 

- Mindreverdig -

 

6 kommentarer

utilstrekkelig i livet

04.09.2013 kl.22:14

Høres forferdelig ut. Men du skal ikke klandre deg selv for det overgriperen gjorde mot hverken deg eller hun andre. Det som har skjedd deg/dere er rett og slett utilgivelig. Tenker på deg <3

BareC

04.09.2013 kl.22:21

Forferdelig vondt, absolutt ingen fortjener å oppleve noe sånt. Får helt vondt inni meg av å tenke på det. Min datter er i den alderen nå.

Overgriperen hadde fortjent å sitte i et fengsel og råtne vekk resten av livet. Han har ødelagt to uskyldige liv.

Men vit at det ikke er din feil på noen som helst måte.

Tenker på deg og sender deg tusen styrkeklemmer <3

koomm

04.09.2013 kl.23:34

Det er bare helt grusomt og trist hva du/dere måtte gjennomgå. Tenker på deg! <3 klem

- Hannah

05.09.2013 kl.00:52

Oi.. Fins egentlig ikke ord som er bra nok til å beskrive hvor urettferdig behandlet du har blitt. Du fortjener ikke å ha det sånn, du er et godt menneske og du fortjener i hvert fall ikke å hate deg selv. Hvordan kunne du vite at han lurte deg? Han var et svin og de tingene skulle aldri ha skjedd..

jiiji

05.09.2013 kl.13:07

det hadde ikke hjulpet om han var i live, da hadde du bare følt ansvar om han gjorde det igjen. merkelig hvordan du er et offer når det blir brukt makt, men ikke når du blir lurt. som barn er man et offer uansett.

jeg skulle ønske jeg kunne si at ting blir bedre, men min erfaring er at det går opp og ned, men man får bedre perioder og jo lengre tid det har gått, og jo mindre slike saker som dukker opp i nyhetene, jo lengre blir disse gode periodene.

ps: mener ikke at saker ikke skal dukke opp i nyhetene, men det virker hardt inn på andre som har opplevd lignende.

29.09.2013 kl.14:22

<3

Skriv en ny kommentar

hits