Et brev...

Jeg kom på avdelingen for noen samtaler som avtalt, før jeg skulle gå så gav de meg et brev. Jeg snudde meg fort og nesten løp ut, jeg var livredd for og åpne det, var redd for hva som kunne stå der. Tankene surret rundt oppi hodet mitt. Kan de ikke lengre være i teamet mitt? avsluttes behandlingen? har jeg gjort noe feil? da jeg hadde satt meg inn i bilen tok jeg mot til meg og åpnet konvolutten. jeg dro opp arket med sjelvende hender. Når jeg så hva som faktisk stod på arket, braste jeg ut i latter. Det var en resept på sove tabeletter med en gul post-it lapp hvor det stod: Vi vet at du trenger disse nå :)

 

hehe, det var egentlig grådig søtt gjort av dem, de kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv og inni mellom er det veldig trygt og godt. Teamet mitt har valgt å gi meg en innleggelses dato selv om jeg har sagt at jeg vil klare meg selv, De vet godt at jeg ikke vil innlegges, men de gjør nok dette for å vise meg at det er på tide med en pause.

 

- Mindreverdig -

2 kommentarer

H

05.09.2013 kl.20:21

Ble nesten litt sint på de som gav deg konvolutten, men jeg ler jo selv av reaksjonen du fikk :) Er jo veldig greit at du får sove ut og lade opp.

utilstrekkelig i livet

05.09.2013 kl.20:59

Så godt at du fikk noe å sove på så du får litt fred. Bra så lenge du klarer deg på utsiden.

Skriv en ny kommentar

hits