Ressursene strekker ikke lengre til

For første gang har jeg fått slengt i trynet at Ressursene ikke strekker til. Det var den beskjeden jeg fikk i dag, det var ikke overlegen sine ord, heller ikke teamet mitt, men en utenforstående leder som har ansvaret for tall og regnskap. Lederen ga Teamet og overlegen klar beskjed om at ressursene ikke lengre strakk til. Disse fantastiske menneskene som virkelig ønsker og vil hjelpe meg, får ikke lov fordi verdens rikeste land ikke har ressurser til det.

 

Men så tenker jeg meg om, Hva er det egentlig denne lederen tenker med? H*n sier at ressursene ikke strekker til så vi må kutte et tilbud, han tenker så kortsiktig at jeg nesten blir sjokkert. H*n velger å kutte et tilbud noe som kanskje virker lurt akkurat her å nå, men resultatet av dette fører med seg at jeg blir inni dette systemet mye lengre enn jeg hadde trengt, det gjør slik at behandlings prosessen min tar lengre tid. Tar ikke dette mye ressurser egentlig? å ha meg psykisk syk i kanskje 1 år lengre enn jeg hadde trengt å være?

 

Så hvilke ressurser er det egentlig snakk om?

 

Jeg er ikke skuffet over teamet mitt, jeg er skuffet over at systemet svikter på noe som har hjulpet meg til å bli bedre.
For som teamet mitt sa: Du har gjort en utrolig stor fremgang på dette halve året.

 

- Mindreverdig -

Én kommentar

utilstrekkelig i livet

10.09.2013 kl.17:54

Ja det er dårlig at de kutter på ressursene der de trengs. Virkelig dumt at det som har hjulpet deg på vei så langt ikke lenger får være. Tenker på deg

Skriv en ny kommentar

hits