Four Letters...

Ordet Skam har fire bokstaver...

 

fire bokstaver som skal beskrive hvordan det føles å miste friheten over eget liv, hvordan det føles å bli seksuelt misbrukt i 5 år og hvordan det er å stå der naken og sårbar å gjøre det noen andre ber deg om, selv om du innerst inne vet at det er feil.

 

Naiv til en brutal verden. Fire bokstaver skal dekke over 14 år av et liv, et liv som du aldri ba om å få, et liv du føler du har mislykkes i å leve. For hvordan kan jeg sitte her å være lei meg for noe som skjedde for 10 år siden? Jeg har jo bare dette ene livet, jeg bør jo nyte det, for det er ikke alle som er like heldig og får muligheten til å leve. Skam over at jeg kaster vekk noe som andre ville gjort alt for å få.

 

Fire bokstaver som skal beskrive hvorfor jeg ønsker å dø. Hvordan skal fire bokstaver trøste dem som er igjen om jeg velger døden? Fire bokstaver er ikke dekkende nok for dem som sitter igjen. Men fire bokstaver er heller ikke nok for å dekke det som for meg er vondt. Fire små bokstaver som egentlig ikke gir noen mening. Hvor er egentlig de ordene som kan beskrive hvordan det er å være meg?

 

- Mindreverdig -

3 kommentarer

koomm

18.09.2013 kl.09:01

:'( <33

utilstrekkelig i livet

18.09.2013 kl.15:31

Uff. Du har absolutt ikke noen grunn til å føle skam. Det er ikke du som har gjort noe galt. Men det er jo dessverre slik at det er den som er blitt utsatt som sitter igjen med skammen. Føler med deg

Sobril

20.09.2013 kl.21:46

Ikke føl skam, det er ikke din skyld vennen<3

Skriv en ny kommentar

hits