Et Dissosiativt Helvette...

NB!!! ADVARER MOT EKKELT BILDE I DETTE INLEGGET!!!!
Jeg deler mitt innerste så vennligst les med respekt!

Når ting faktisk blir så tragisk, absurd og vondt at du ikke vet om du skal le eller grine.
Med andre ord, har vært inne i en vanskelig periode, har dissosiert mer enn jeg har klart å være tilstede. Går mot min tredje uke som innlagt, men begynner heldigvis å stable meg litt på beina igjen nå. Når jeg ser tilbake på ukene som har gått, så vet jeg faktisk ikke om jeg skal le eller grine, så jeg velger å le.


Mitt første forsøk på å føle meg bedre i den dissosiative tilstanden jeg var i, var å klippe av meg håret, Så nå har jeg kort hår. (Jeg som hadde fint og langt hår som jeg hadde spart til i evigheter)

Det andre forsøket på å føle meg bedre, husker jeg ingenting av, men armen min ser helt jævlig ut, så jeg tror jeg prøvde å vaske meg, fordi jeg følte meg skitten. Dette har jeg valgt å le av fordi det er så tragisk, jeg husker ikke hvordan jeg har gjort det, og det er et problem når det skal "behandles riktig" så vi har en gjette lek her på avdeling, den går ut på: Hva tror du har skjedd med armen min? det har kommet en del forslag, men vi får nok aldri vite svaret, men siden jeg ikke vet hvordan jeg har endt opp med denne "skaden" så har ikke sårene blitt behandlet riktig, så for å si det sånn, det er mye sterilt utstyr som har grodd seg fast i såret, noe som er ekstremt smertefullt. Men igjen, jeg må bare velge å le av dette fordi det er så alt for tragisk
Mitt tredje forsøk på å føle meg bedre i den dissosiative tilstanden jeg var i, var å prøve å få meg litt søvn, Så jeg tok 10 sove tabeletter og skrev et brev til de på avdelingen der det sto: Ikke få panikk, jeg skal bare sove litt. De lot meg heldigvis bli liggende i sengen, men de hadde en prosedyre de måtte følge. jeg manglet mye søvn og følte nok at dette var kjempe lurt, men tragisk nok så våknet jeg etter kun 3 timer, og siden dette var tidlig på dagen så gjorde det ikke situasjonen bedre, for kvelds medisinene mine kunne jeg ikke få, så mitt forsøk på å skaffe meg ekstra søvn, resulterte i at jeg satt våken med nattevakten og ønsket både morgenvakten og kveldsvakten velkommen på jobb før nattevaken igjen kom på jobb og kunne gi meg medisinene.


Hvis jeg ikke kunne sett det humoristiske i det som har skjedd, så hadde jeg faktisk ikke klart meg her i livet, For meg er det å bruke humor min måte å snakke og bearbeide vonde ting på. Jeg sliter med å innse at jeg er alvorlig syk i perioder, men det å se meg selv i speilet nå med kort hår og ødelagt arm, minner meg på at jeg faktisk har vært alvorlig dårlig denne gangen.


- Mindreverdig -

7 kommentarer

Utilstrekkelig i livet

29.09.2013 kl.00:39

Uff, det kan ikke være mye kjekt å dissosiere så mye at du ikke husker hva og hvordan du har gjort ting. Håper du er på bedringens vei.

Det hjelper lite å ta mange sove tabletter. De hjelper bare på innsovningen og ikke noe mer. Blir bare fjern av det hvis en ikke sover. Det har jeg erfart mange ganger. Deilig følelse men hjelper lite på å få sove lenge da virkningen ikke varer mer enn i tre fire timer. Håper du får hvilt deg ut eller at du har fått gjort det.

Klem <3

Mørke hemmeligheter

29.09.2013 kl.09:25

Det høres virkelig skummelt ut når du er i slike tilstander. Hva mer kan skje som du ikke husker noen ting av.. Men jeg synes det er tøft av deg å velge å se på den lyse siden, og le av ting du likevel ikke kan gjøre noe med. Det er respekt!

Ekahm

29.09.2013 kl.09:39

Huff, får så vondt av deg. Selv om du klarer å se det humoristiske i ting, som jo er en overlevelsesstrategi, føler jeg veldig med deg. Sender deg en stooor klem vakre

H

29.09.2013 kl.10:41

Armen din så fryktelig vond ut :/ Er likevel glad du klarer å le av situasjonen, uansett hvor tragisk den måtte være.

Anne-Helene

29.09.2013 kl.13:10

åååå ikke kjekt å lese at du har det så vondt.

har gjort mye rart i disossiativtilsdand, ikke noe bra.

bellahsgalskap

29.09.2013 kl.16:05

sender deg en god klem..

Maren Marengs

29.09.2013 kl.16:51

STERKT! Glad for at du har klart å komme deg litt på bena igjen! <3

Skriv en ny kommentar

hits