Jeg kjemper...

Jeg har stablet meg på beina igjen nok en gang, jeg var ekstra langt nede denne gangen noe som gjorde dette til en veldig tøff kamp! det tok lang tid, men med god hjelp så står jeg her igjen, på mine egne bein klar til å kjempe videre. Jeg ble sett og ivaretatt når jeg ikke selv var i stand til å forstå mitt eget beste. Selv om det har tatt tid og har vært alt for vondt, så er det viktig å tenke på at jeg nå står på mine egne bein med blikket rettet mot fremtiden.

 

Det er ingenting å legge skjul på at livet er ubeskrivelig vanskelig til tider, men det er også viktig for meg å forteller dere at jeg nekter å gi opp. Jeg har kjempet i så mange år og jeg har kommet så utrolig langt, å gi opp nå er ikke et alternativ. For jeg har virkelig kommet langt, jeg tar meg selv i å skrive på bloggen når det stormer som værst i hodet mitt, men det er viktig at dere vet at gode ord og heie rop hjelper meg godt på vei.

 

Allerede som 9åring startet en kamp som jeg fortsatt kjemper, jeg var et barn og visste ikke hvordan jeg skulle håndtere det som skjedde. fra jeg var 9-18 år brukte jeg all min enegi på å fortrenge alt som skjedde, det var 9 smertefulle år av mitt liv, fra jeg var 9-14 ble seksuelt misbrukt på en grusom måte,  jeg hadde akkurat klart å stable meg litt på beina igjen før jeg i en alder av 16 ble voldtatt.

 

Jeg begynte å falle, jeg gjorde mitt beste for å klare å stå oppreist, jeg skjøv alt det vonde så langt bak at jeg nesten glemte alt som hadde skjedd, før jeg i en alder av 17 år ble seksuelt misbrukt av to jeg stolte på. Jeg nådde det mest smerte fulle punktet i livet mitt når min kjære beste far døde, han var 1 av 5 som gikk bort på 4 år. Jeg var 17år klar til å avslutte livet mitt, det var da jeg traff det som ble min kjæreste i 4 år. Han kom inn i livet mitt, når jeg var på vei ut av det. Han ble forelsket i en jente som egentlig ikke eksisterte, det tok ikke lang tid før han så hva som skjulte seg bak den smilende fasaden, han insisterte på at jeg trengte hjelp, det var slik jeg havnet i psykiatrien, jeg var akkurat fylt 18år og var livredd da jeg møtte voksenpsykiatrien for første gang, en smertefull overnatning på en lukket psykiatrisk post på tvang.

 

Fra den dagen gikk det bare lengre og lengre nedover, jeg var ødelagt! 
jeg klarte ikke lengre å skyve det vonde vekk, etter å ha jobbet i 9 år med å glemme alt det vonde som hadde skjedd, så var jeg utslitt.
Jeg gikk det siste året på videregående og på eksamen så var hodet mitt fullstendig kaos, så det eneste jeg kunne gjøre var å skrive om kaoset på innsiden det var første gang jeg satt ord på det jeg hadde inni meg, du kan lese eksamen min HER Denne eksamen var starten på å bruke skriving som en måte å få ut følelser på, og det var på grunn av den at jeg faktisk lagde denne bloggen. Året var blitt 2009 og jeg hadde endelig et sted hvor jeg kunne skrive mitt innerest.

 

Nå er vi i 2013 og det er 4 år siden jeg begynte å skrive på denne bloggen, hvis dere leser mine første innlegg så ser dere hvor langt jeg faktisk har kommet, da jeg begynte å skrive var jeg sikker på at jeg "bare" hadde blitt voldtatt, alt det andre vonde hadde jeg gjemt så langt vekk at jeg ikke husket det. Det var først i 2012 at minnene om misbruket fra jeg var 9år begynte å komme frem i hukommelsen min. Jeg har kommet langt på 4 år, men jeg har fortsatt et stykke igjen. Jeg har heldigvis god hjelp og støtte rundt meg, i tilegg til at jeg har dere fantastiske mennesker som følger meg i denne kampen, jeg er evig takknemlig for alle gode ord, det betyr mer enn dere er klar over.

 

Livet svinger fra time til time, noen ganger er det så vanskelig at jeg gjemmer meg under dynen og gråter mine modige tårer. Men jeg kan også føle på glede, jeg kan le så mye at tårene triller og vit at jeg nyter hvert eneste sekund av det. 
Jeg jobber for et liv som er fyllt med glede og latter. Jeg jobber for å finne ut hvem jeg egentlig er, jeg mistet meg selv i en alder av 9 år, nå jobber jeg for å bli kjent med meg selv som menneske og det er en ganske spesiel reise. Det er skrek blandet fryd, de fleste finner seg selv i puberteten, jeg skal nå finne meg selv i en alder av 23 år. fra jeg var 9 år og frem til nå har mitt eneste fokus vært å overleve, det er skummelt å skulle flytte fokuset fra å overleve og over på å bli kjent med meg selv.

 

Så her står jeg nå, og prøver å vende blikket fremover og gjøre det beste ut av livet slik som det har blitt. Jeg vil igjen fortelle dere hvor mye det betyr at dere leser mine ord, jeg er dårlig på å takke for flotte kommentarer, men vit at jeg leser hver eneste en og det varmer godt i hjertet når dere bryr dere. Jeg vet at det vil komme nye stormer, men en vakker dag så skal solen skinne i mitt liv også

 

- Mindreverdig -

2 kommentarer

magemassasje

10.10.2013 kl.08:10

fy faen..tøft å lese dette!

Masse godt og styrke til deg, håper resten av ditt liv blir bedre og bedre!

u can do it!

utilstrekkelig i livet

10.10.2013 kl.11:11

Uff du har gått gjennom et helvete det ikke går ann å forestille seg uten å ha vært der selv. Det er godt du er på vei tilbake til livet. At du kjemper og klarer å stable deg opp på beina. Det er klart du har dager der du bare vil ligge gjemt under dyna og det synes jeg du skal få lov til. Du er utrolig sterk som er kommet så langt. Vær stolt av deg selv. Det har du all grunn til.

Keep up the good fight!

Jeg beundrer deg.

Klem

Skriv en ny kommentar

hits