Hvorfor ble du et monster?

Noe som gjør ekstra vondt om dagene er tanken på kjærligheten som en gang var. Tanken på at jeg i 4 år var helt sikker på at jeg aldri ville klare meg uten kjæresten min. Savnet av nærhet og den trygge følelsen jeg hadde når han holdt rundt meg. Men det som gjør mest vondt oppi det hele, er at jeg slapp denne gutten helt innpå meg, og han gjorde som andre har gjort før han, han valgt å snu seg og gå en annen vei.


Jeg trodde han var annerledes, han som engang beskyttet meg mot monstre, ble selv et monster. Dette ødela det siste av tillit jeg hadde til andre mennesker, jeg klarer ikke slippe noen andre innpå meg. Han mente at jeg var en gal jente som ødelagte hans liv, i begynnelsen trodde jeg han når han sa det, men jeg innser heldigvis nå at det var han som hadde problemer. Han klarte ikke å innse at han selv slet med livet, så han valgte å gi meg skylden for at hans liv ikke var en dans på roser.

 

Det som gjør så vondt å tenke på er kjærligheten som en gang var, 4 år der vi var sykelig forelsket i hverandre og gjorde alt sammen. Hvorfor valgte han å bli et monster, når han visste så alt for godt hvor redd jeg var for monstre?

 

Jeg forstår det ikke, og det er det som gjør så vondt, hvorfor sviktet han meg på denne måten? Følelsene mine forsvant for lenge siden for denne gutten, og jeg kunne aldri tenkt meg å ha han som kjæreste igjen. Men hvorfor måtte han bli et monster? Hvorfor kunne han ikke være en vanlig gutt som bare gjorde det slutt å gikk sin vei? Hvorfor måtte han påføre meg ekstra mye smerte, med å gi meg skylden for at jeg hadde ødelagt hans liv? Hvorfor lot han min kropp gjennomgå fordi han var sint og frustrert?

 

Jeg sitter igjen mer ødelagt enn jeg noen gang har vært. Han knakk psyken min fullstendig med alle beskyldningene, i tilegg har han ødelagt kroppen min fysisk, jeg har store problemer med ryggen, når jeg beveger meg kjenner jeg smerten i ryggen, noe som minner meg på at jeg ble fullstendig sviktet av den eneste personen jeg noen gang har klart å ha tillit til.

 

Kjærligheten som en gang var til stedet er borte
Lykken jeg følte i noen sekunder har druknet
For første gang er jeg alene i den mørke kjelleren!
Denne gangen skal aldri noen slippe inn.
Tilliten vil jeg aldri la noen andre passe på igjen. 
Fordi: jeg vet at jeg tar bedre vare på den selv.

 

 

5 kommentarer

koomm

11.10.2013 kl.05:53

:'( <3

Eva

11.10.2013 kl.08:31

alt blir bedre <3

utilstrekkelig i livet

11.10.2013 kl.13:38

Trist å lese at han ikke bare gikk fra deg men også ødela så mye for deg i tillegg. At han har ødelagt tilliten din til andre mennesker eller menn. Men som det er blitt sagt. Ting blir bedre. Om det ikke kjennes ut slik akkurat nå så tror jeg og håper jeg at du en gang klarer å slippe inn kjærligheten igjen. Ikke alle er som han.

Klem<3

Therese

12.10.2013 kl.20:16

<3<3<3

Cindy

14.11.2013 kl.01:31

FØLER med deg. Gråter med deg.

Skriv en ny kommentar

hits