...

En vond og rar følelse, som jeg ikke klarer å sette ord på vokser inni meg. Den tar større og større plass, jeg blir usikker og redd. Det er ikke lenge siden jeg ble utskrevet og jeg gjorde en avtale med en i teamet mitt at jeg skulle skrive ned i en bok om dagen hadde vært god eller dårlig, og hadde det vært 3 dårlige dager på rad så skulle jeg ta kontakt. nå er det den 5 dagen på rad at ting har vært fælt, men jeg vil ikke ta kontakt, vil ikke bli innlagt når jeg nettopp har blitt utskrevet, føler meg ubrukelig og jeg skammer meg virkelig over meg selv.

- mindreverdig :( -

4 kommentarer

utilstrekkelig i livet

17.10.2013 kl.07:37

Du skal ikke føle skam fordi du nettopp har vært innlagt. Har du beho. For det, ja, da har du behov. Dessuten er det ikke sikkert han mente dj skulle bli innlagt igjen. Kan jo være han bare ville snakke? Det er hvertfall ikke noe nederlag om du hadde blitt innlagt igjen. Folk rundt deg må jo forstå at du trenger det. Ta kontakt før det blir så gale at du kanskje blir tvangsinnlagt. Det er hvertfall kjipt.

Masse lykke til. Tenker på deg.

Klem<3

Mørke hemmeligheter

17.10.2013 kl.13:31

Jeg vet hvor utrolig vanskelig det kan være å ta kontakt når man har det kjipt. Håper du klarer å gi beskjed i det minste. Det trenger ikke bety innleggelse, selv om jeg snakker av egen erfaring når jeg sier at man ikke alltid har kontroll på når man blir innlagt. Er man veldig dårlig, har man lite man skulle sagt. Jeg håper du får noen fine dager snart, og at du klarer å gjøre ting som får deg til å føle deg bedre. Ta et bad, driv med hjemmespa, unn deg noe godt - hva som helst. Du fortjener bedre!

minbergogdalbane

21.10.2013 kl.10:44

<3

Crazy

23.10.2013 kl.23:10

<33

Skriv en ny kommentar

hits