Hvor frekk er det egentlig mulig å være?

Jeg skriver mitt innerste her på bloggen, og da gjør det spesielt vondt når jeg finner sider som utgir seg for å være meg, og som kopierer mine tekster. Jeg kjenner jeg blir sint og føler meg tråkket på. Den eneste siden jeg skriver på er her, så hvis noen av dere vakre lesere vet om noen andre sider så er det fint om dere sier i fra. Jeg har ikke twitter i det hele tatt, så vet dere det.


Hvordan kan jeg få denne personen til å fjerne alt som er mitt?6 kommentarer

miss-uverdig

14.11.2013 kl.01:55

oi. shit. så utrolig frekt. du kan jo prøve å ta kontakt med supert/kundeservice eller hva det heter? dette er jo ikke greit. så utrolig frekt.

BareC

14.11.2013 kl.09:09

Kan virkelig ikke skjønne hva som får en person til å gjøre sånn:/ Må være en person som ikke har det godt med seg selv, men uansett er det absolutt ikke greit. Får du noe svar fra denne personen? Du kan prøve å kontakte kundeservice, men det spørs om det hjelper:/ De kan jo se hvem som har skrevet teksten først, så det burde egentlig ikke være så vanskelig for kundeservice å skjønne hvem som kopierer.

Håper det ordner seg. Klem <3

Navn

14.11.2013 kl.09:20

Alt er slettet nå om du går inn!

Ingen fortjener å bli hengt ut slik som du ble der. Det er helt forferdelig at noen gjør noe sånt!

Sandra - There is hope!

14.11.2013 kl.10:56

Frekt! Har selv funnet noen av tekstene mine på andre blogger, og da har jeg tatt kontakt med dem og sagt at de enten på slette det, eller linke til min blogg. Men hvis de utgir seg for å være deg er det vel litt vanskeligere å kontakte dem.. Snakk med slettmeg.no kanskje?

Navn

15.11.2013 kl.21:31

Ser nå at bloggen er slettet :) Så utrolig dårlig gjort av den/dem som gjorde det!

Songbird

21.11.2013 kl.00:07

Oi, det var spesielt! Rart at noen velger å gjøre det. Bra den er sletta nå da. Håper det går bra med deg!:) Storklem fra Songbird

Skriv en ny kommentar

hits