Ikke spark dem som ligger nede

Mye kunne vært annerledes den kvelden hvis ord hadde blitt brukt i stedet for fysisk makt, men på grunn av uvitenhet og mangel på forståelse så endte det slik som det endte. Det er ingen god følelse jeg sitter igjen med, for noen var det bare en vanlig dag på jobben, men for meg var det en sår kveld som kunne vært unngått. Alt startet med beskylninger om at jeg hadde slått til en jente, vaktene tok tak i meg og ville snakke med meg, hvorfor kunne de ikke behandlet meg med respekt? etter en stund ble det avklart at jeg aldri hadde vært i nærheten av denne jenten og hun ble kastet ut. Men kvelden min var allerede ødelagt, noen hadde tråkket over min grense og alt rundt meg ble oppfattet som farlig, jeg forsvant inn i meg selv i krise beredskap. jeg samlet tingene mine, måtte komme meg ut og vekk. forvirret og dissorientert tente jeg meg en røyk, lite visste jeg at jeg lente meg opp etter en politi bil, jeg kjente et hardt grep rundt armen og jeg forsvant fullstendig, slik jeg oppfattet det var det noen som angrep meg uten grunn, og hva gjør man da, jo man gjør alt man kan for å beskytte seg selv. Jeg ble kastet rundt, lagt i bakken og påsatt håndjern. Armene min ble låst og panikken overtok fullstendig.


Jeg ble kjørt til legevakten men jeg var et annet sted i hodet mitt, jeg hadde flyktet, den virkelige verden var så vond og skremmende at jeg ikke klarte å forholde meg til den. Hva som skjedde på legevakten vet jeg ikke så mye om, men i et forsøk på å tenne meg en røyk ble alarmen utløst, leger som burde forstå mitt sykdoms bilde og innse at jeg var dissossiert valgte den enkle løsningen, å utløse alarmen i stedet for å bruke ord, jeg visste ikke at jeg satt inne å røykte. En lege som hadde tillgang til all informasjonen om meg og burde visst bedre enn å utsette en traumatisert pasient for mer traumer. Kvelden for meg er uklar fordi jeg forsvant inn i meg selv i frykt, det jeg trengte var at noen kunne fortelle meg at jeg var trygg og at alt kom til å bli bra, ikke et fysisk angrep på den måten.
 


Vi er mennesker alle sammen, og alle fortjener å bli behandlet med respekt, jeg forstår at politi, leger og vakter har en jobb å gjøre, men hadde ord og medfølelse blitt brukt i min situasjon så hadde dette vært en enklere løsning for alle. Når man i tilegg får denne kommentar slengt i trynet av politiet: Nå sitter vi fast her med deg, når vi kunne vært ute å gjort viktigere ting. Så er det snakk om å sparke dem som allerede ligger nede. Dette er ikke måten man snakker til andre mennesker på for å få dem til å føle seg bedre, hadde det vært forståelse for min situasjon så hadde alt dette vært unngått, men jeg forstår at det ikke var lett å vite at jeg var syk. Men når du først vet at jeg er syk fordi jeg har opplevd så jævlig mye drit i livet mitt, så hjelper det ikke at man får en slik kommentar slengt i trynet når man er på sitt svakeste. Og som politi burde du vite bedre enn å snakke slik til andre mennesker. Du har valgt jobben din, det ingen som har tvunget deg til å jobbe med mennesker, det er et valgt du har gjort. Hvis du føler at du har så mange viktigere ting å gjøre så foreslår jeg at du tar deg et års permisjon og får unnagjort disse viktige tingene, for det å jobbe som politi bør innebære at man vet hvordan man snakker til andre mennesker og ikke minst hva ordet respekt betyr. Man sparker ikke dem som ligger nede, men det var faktisk akkurat det du gjorde.


- Mindreverdig -

6 kommentarer

linda

24.11.2013 kl.07:19

Shit. Folk kan virkelig ikke å oppføre seg blant andre. Om du så ikke hadde vært syk eller burde de pratet med deg og ikke angrepet deg på den måten. Og når de vet om deg og dine problemer. Så burde de jaffal ikke gjort det slik. Huff. Forferdelig at du måtte oppleve noe slikt.

<3

freakdeeluxe

24.11.2013 kl.14:04

Dette var leit å lese. Dette fortjente du ikke :/ De burde behandlet deg bedre, spessielt etter de viste om problematiken din. :/ <3

Fogfall - punktumet og meg.

24.11.2013 kl.14:06

Herregud. Det er helt utrolig. Virkelig intet annet enn utrolig.Fine, gode deg. Håper ting er litt lettere for deg nå, i forhold til akkurat dette.

utilstrekkelig i livet

24.11.2013 kl.18:39

Uff, ingen god opplevelse du har hatt. Jeg har selv møtt på politi som bare har brukt makt før de prøvde å snakke til meg i det hele tatt. Det er ikke mye morsomt. Håper du ikke er blitt for mye traume av denne behandlingen. Ta det opp med behandler neste gang.

mywayback

24.11.2013 kl.23:19

Hva i all verden feiler folk? De burde virkelig vite mer enn å behandle folk på denne måten! Virkelig.

Dette er ikke bra nok!

Snakk med behandler om dette. Dette er IKKE bra!

Henrikke

25.11.2013 kl.17:11

Hva er gale med folk..?

Du fortjener så mye bedre <3

Skriv en ny kommentar

hits