Du var bare et barn og et offer for grusomme handlinger...

Du kunne ikke gjort noe annerledes, du var bare et barn og et uskyldig offer for en gammel gris. Det er han som forgrep seg på deg som gjorde noe galt.

så hvorfor er det min kropp som blir låst fast i reimer og blir bært ut i all offentlighet av politi og ambulsanepersonell?

- Mindreverdig -

4 kommentarer

mywayback

30.11.2013 kl.13:19

Fordi samfunnet og politiet ser ikke hva som er skjedd. De velger å se deg som en ting som er ødelagt, kanskje farlig for de rundt deg. De er firkanta, velger å gjøre det værste istedet for det humane å spørre og støtte. Landet vårt er på bærtur.

De var slik med meg og. De så ikke meg, de så noe farlig, de truet, hentet meg og sebdte meg bort. Ingen av de spurte noe, ingen så jeg var offeret, det var JEG som var skadet.

Tenker på deg♥ er her for deg!

Mørke hemmeligheter

30.11.2013 kl.13:34

Jeg skjønner deg så utrolig godt. Det var HAN som gjorde noe galt, og det er DU som må lide resten av livet. Det er så forbanna urettferdig.. Håper virkelig du har det greit (etter forholdene). Du er, som du skriver selv, en overlever. Du skal overleve dette, og du skal få det livet du fortjener. Jeg heier på deg, og selv om du ikke kjenner meg, så er jeg her og støtter deg uansett hva. Stå på, kjære deg <3

Henrikke

30.11.2013 kl.14:36

Forstår godt at det føles feil, det er ikke din feil men det er du som får straffen på en måte.. Håper han brenner i helvete for det han har gjort mot deg!

Klemmer <3

apologize

30.11.2013 kl.21:17

Sender deg mange varme klemmer med omsorg i og varme <3 Du er sterk, aldri glem det! <3 Det er vondt at det er slik, men husk som du selv sier, du er en overlever og du skal leve videre, få et godt liv, fordi DU fortjener det <3

Skriv en ny kommentar

hits