Behandlet som et mindreverdig kjøttstykke

Sykepleieren stryker meg over håret og sier: Livet er virkelig urettferdig mot deg
Jeg klarer ikke å si noe, tårene bare triller.

Hun ser på meg med medfølende øyne når hun sier: Det er bare et midlertidig kjøreforbud
Tårene triller fortere, alle er veldig klar over hvor viktig sertifiktatet er for meg, og hvor hardt jeg kjempet i 4 måneder for å få det tilbake.

Et midlertidig kjøreforbud, ikke på grunn av medisiner, men fordi 1 person mener at jeg er for syk til å kjøre bil, så syk at jeg kan være en fare for andre.
1 person som ikke kjenner meg godt nok til å kunne uttale seg.
1 person som velger og overprøve teamet mitt som jeg har hatt i 5 år.
1 person som velger og overprøve fylkeslegen og kjørelæreren jeg hadde kjøretest med på biltilsynet.

denne ene personen som ikke klarer å se hele meg, og som bare fokuserer på hvor syk jeg er, denne 1 og samme personen som valgte å ringe ambulansen slik at de kunne hente meg, h*n endret ikke mening når jeg kjempet med alle kreftene jeg hadde for at de rød og gul kledde ikke skulle ta meg. Nei det var ikke noen forståelse, så en telefon ble tatt til de svart kledde, Livredd lå jeg der og kjempet for at de ikke skulle ta meg, men det var ingen vei tilbake, reimer ble festet, 3 rød gule personer og 2 svart kledde bærte meg som et midreverdig kjøttstykke ut i ambulansen.

Jeg var ferdig! Hadde ikke flere krefter igjen å kjempe med, hadde blitt ydmyket på det grovest. så der satt jeg fast låst i en ambulanse fordi denne ene personen mente jeg var så syk. Men etter å ha kjempet i 4 timer klarte jeg å roe meg, jeg fikk forklart min sak til ambulanse personellet, og legen var snill og han prøvde å forstå selv om han ikke helt klarte. Det de alle forstod var at grunnen til at jeg i deres øyne var "utagerende" var fordi jeg rett og slett var livredd og følte at jeg kjempet for livet, noe de alle kunne forstå, for det er slik mennesker reagerer når de plutselig bli angrepet med fysisk makt.

5 timer etter at jeg ble bært ut som et ødelagt dyr, ble jeg sluppet fri etter eget ønsket, fordi legen valgte å se hele meg.
Men denne ene personen ødelagte meg, i tillegg til at h*n nå har fratatt meg sertefikatet.

De sier at motgang gjør en sterk, men akkurat nå vet jeg ikke hvor mye mer motgang jeg tåler
-Mindreverdig-

5 kommentarer

Linda Dragseth

11.12.2013 kl.00:34

huff. så fælt å lese kjære du. jeg vet hvordan det er å bli tatt med makt, at det som skjer i kroppen er at den setter seg i en overevelsesposisjon eller hva jeg skal kalle. kjemper, så ingen skal kunne gjøre deg noe. men jo mer en kjemper, jo mer motstand møter en. jeg har opplevd det selv. det gjør vondt. Det gjør noe med en. og virkelig slemt gjort av han ta lappen din. å nekte deg å kjøre bil. jeg ville da blitt helt isolert. og ikke kommet meg noen steder. skjønner at det er vanskelig for deg. håper du får det igjen snart.

du fortjener ikke dette. du fortjener å ha det godt. skulle ønske jeg kunne gjort noe for å hjelpe deg. hold ut. du er en av de sterkeste jeg vet av. ut fra å ha lest bloggen din veldig lenge nå :)

deveny

11.12.2013 kl.05:25

Det høres ut som du er i en utrolig vanskelig periode i livet. Det er ingenting jeg kan si, som gjør at du føler deg bedre, men det hjelper kanskje litt å vite at du ikke er alene. De finnes mennesker som tror på deg der ute.

Therese

11.12.2013 kl.09:28

Har ikke ord... Sender deg den godeste støtteklemmen <3

utilstrekkelig i livet

11.12.2013 kl.22:02

Å nei å nei. Det er ingenting som er verre enn å bli fratatt lappen. Jeg har og vært uten lappen nå i over to år pga at jeg forsnakket meg en gang jeg var dårlig. Spurte om jeg kunne kjøre og hente dattera mi på skolen av en ren vane selv om jeg skulle gå og hente henne. Dermed ble jeg fratatt lappen. Jeg skulle jo ikke kjøre. Og denne makten de bruker på en.... det er ikke rart en blir panisk og utagerende når det blir brukt makt for å få kontroll. Hadde de bare snakket med oss litt lenger noen ganger.

Føler så mye med deg kjære deg.

Stor styrkeklem fra meg <3

Olivia

13.12.2013 kl.00:55

Uff så forferdelig :( skjønner ikke hvordan en person kan overprøve teamet ditt som kjenner deg så godt :( en uforståelig rar verden :(

Men du, ikke gi deg!! Du SKAL få tilbake sertifikatet igjen!! Heier på deg!!!

Skriv en ny kommentar

hits