Et smertefullt år

Innsiden er fyllt med smerte, den kveler meg sakte, og har nesten tatt knekken på meg den siste tiden. Jeg kjemper og strever for å klare å holde meg i dette livet, men det er for mye som jobber i mot meg, jeg har ikke flere krefter å kjempe med. Jeg håpet virkelig at julehøytiden ville gi meg den pausen jeg så sårt trengte, Men julen som jeg vanligvis elsker, var ikke den samme i år. Det var nok et slag i fjeset, at jeg ikke klarte å sette pris på den vakre julen som er fylt opp med familie og kjærlighet.

 

Jeg har det veldig vondt og jeg har ikke så mange ord å dele med dere for tiden. Jeg tar time for time og prøver å gjøre det beste ut av alt. Men jeg er sliten nå, 2013 har vært et tøft år med masse motgang, og jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke gleder meg til 2014, jeg har ikke noen tro på at det året vil bli så mye bedre.
 

Teamet mitt har forberedt meg på at tiden fremover vil bli vanskelig, og de har lovet å stå ved min side når det stormer som verst. Jeg må bare klare å skrive de 5 bokstavene som betyr at jeg trenger dem. Jeg vil jo veldig gjerne klare meg selv, og det går alltid for lang tid før jeg ber om hjelp. Teamet mitt er bekymret for meg, fordi jeg ikke er meg selv for tiden, jeg er veldig syk i perioder, og disse periodene er blitt tettere og tettere. Teamet mitt har vært usikkre på om det er trygt å ha meg på åpen avdelingen, og diskusjonen har vært opp mange ganger, om lukket hadde vært det riktige nå, for de ser at jeg mister fullstendig fot feste inni mellom. Men jeg har kjempet med mine siste krefter for å unngå lukket, det siste jeg trenger nå er å miste friheten over eget liv, de har respektert mine ord, og gjort det beste ut av situasjonen, med tilsyn hvert 30 min og utgang med følge. De har tatt fra meg ledninger og skarpe gjenstander som jeg kan bruke til å skade meg selv, Det er tryggest på den måten, for når impulsene kommer så mister jeg kontakten med virkeligheten og fornuften, og da er jeg i stand til skummle ting jeg i utgangspunktet ikke ønsker.

 

2013 har tappet meg for krefter, jeg er veldig sliten nå
-Mindreverdig- 

3 kommentarer

Therese

29.12.2013 kl.00:36

Styrke- og støtteklemmer, og mange varme tanker <3<3<3

Aleksander

05.01.2014 kl.22:14

Håper 2014 blir myyye bedre enn 2013 var for deg! Stå på!

minbergogdalbane

08.01.2014 kl.02:33

<3 <3 tenker på deg!!

Skriv en ny kommentar

hits