Sleep Baby Sleep...

Hvem er det jeg egentlig prøver å lure?

jeg går rundt og smiler og sier at alt er bra, når sannheten er at jeg vrir meg i smerte på innsiden. Jeg var hos psykiateren min i dag, jeg prøvde å skjule smerten så godt jeg kunne, og jeg lykkes nesten. men på slutten av timen kom en tåre, jeg skammer meg over at hun så det, hun tørket den bort, og i det hun var borti meg så raste hele verden min sammen.

tårene nermest hoppet ut av øynene mine, jeg prøvde å stoppe dem, men det gikk ikke. jeg krøllet meg sammen så godt jeg kunne, jeg ville bare forsvinne der i fra. " det er ikke noe å skamme seg over" sier hun trøstende, jeg synker enda mer sammen, jeg trenger sårt en klem der jeg sitter, men jeg sier ingenting, vi sitter der i noen minutter slik at jeg får samlet meg litt.

"skal jeg ringe foreldrene dine?" spørr hun i en litt bekymret tone. Nei det går bra svarer jeg litt nervøst. "Men, ikke sitt deg i bilen i denne tilstanden her, kan du gå deg noen runder før du kjører hjem?" Ja det skal jeg gjøre, jeg reiser meg og går mot døren. Jeg åpner den og går fort ut, jeg kommer ikke lengre enn til trappeoppgangen før jeg knekker fullstendig sammen. jeg krøller meg sammen og støtter meg til veggen, tårene blir til en liten dam på gulvet.

jeg kjenner plutselig en hånd på skulderen, det er psykiateren, hun spørr om jeg er sikker på at hun ikke skal ringe noen, jeg hulker frem at "det går fint" Hun omformulerer spørsmålet "vil du at jeg skal ringe noen for deg?" på nytt hulker jeg frem at "det går fint"

Etter en stund så klarer jeg å samle meg, jeg tar hetten på hodet og skjuler meg bak håret. Jeg merker at menneskene rundt ser på meg, men jeg fortsetter å gå i høyt tempo til jeg når bilen. jeg synker sammen i setet og sammenbruddet er et faktum.

-Mindreverdig-

3 kommentarer

Therese

01.10.2014 kl.10:56

<3 <3 <3

inmyheart<3

10.10.2014 kl.08:04

<3 <3

10.06.2015 kl.08:35

Kjemp for alt som du har lært,

kjemp for alt du holder kjært ,

Ta en kamp du ikke vant,

stol på det du tror er sant,

opphøy den som du har kjær,

og øvrige fra fjern og nær!

Skriv en ny kommentar

hits