Dødelig mestringsstrategi...

Jeg skrev et innlegg som hadde overskrift "Du leker med døden" men det kommer nok til å forbli et utkast. Det blir for åpent, for sårt, men kanskje en gang er jeg sterk nok til å publisere det. Jeg har hatt det veldig vondt og vanskelig den siste tiden, og gjennom de profesjonelles øyne så har jeg lekt med døden. Farlig, ubevisst og veldig skremmende. Av og til forsvinner jeg så langt ned i mørke at ingen klarer å nå meg, når tvangs innleggelse på lukket er det beste alternativet, når sykepleieren ser meg i øynene og sier " Jeg kan ikke ta ansvar for at du kanskje dør i natt, du trenger mer hjelp en vi kan gi deg her"

Jeg forstår ikke hvorfor jeg gang på gang lar det gå så langt, det ender aldri bra. Jeg kom meg gjennom helgen, men det er tilfelldig. Jeg har laget meg en mestringsstrategi som er dødelig, og det er virkelig ikke bra, jeg har hatt mange dårlige løsninger på problemene mine oppgjennom, men dette må være en av de dårligste.

Det er mye som foregår i hodet mitt og rundt meg, jeg skal snart innlegges på en traumeavdeling og det er jo noe som skaper mye kaos i seg selv, det blir tøft, veldig tøft. Og de største utfordringene er at jeg må snakke, og jeg må tørre å ta min plass, for jeg og er viktig.

Jeg håper dere der ute har det bra, jeg sender dere alle en god klem <3
- Mindreverdig - 

2 kommentarer

Luftballong i vildens sky

21.10.2014 kl.03:01

Bare det at du deler dette viser at du har styrken i deg, vit det i alle fall.

Jeg forstår godt at det er noe som skaper kaos og gjør det vanskelig. Jeg håper det kan bli et positivt utfall enn om det kjennes dritvanskelig. Jeg ønsker deg godt!

En god klem vil jeg sende over til deg også! Ta vare på deg selv, og våg samtidig å la andre få ta vare på deg <3

Blodet

23.10.2014 kl.19:46

<3

Torunn Renate

23.10.2014 kl.22:11

<3

Skriv en ny kommentar

hits