Dag 7

Jeg har vært på avdelingen i 1 uke nå, det har vært en utfordrene og vanskelig uke. Jeg har hatt mer enn nok med å prøve å være tilstede. Det er veldig skremmende fordi jeg og hvordan jeg har det på innsiden er i fokus. Mine vanlige mestringsstrategier som unnvikelse fungerer ikke, for jeg har ingen mulighet til å skyve fokuset over på noen andre. Mange vil si at det er kjempe bra, og på en måte er det jo det, men det er nytt, utrygt og veldig vanskelig. At jeg og mine problemer er hovedfokuset er følelsesmessig helt jævlig. Ja det er nødvendig for at jeg skal komme meg videre, men man blir aldri klar for å ta opp kampen mot noe som virker uoverkommelig.

Jeg har fått noen fantastiske mennesker rundt meg som skal hjelpe meg i disse 3 månedene og det er jeg veldig takknemlig for, men de er bekymret. Bekymret fordi de er usikker på hvor de har meg og det er ikke så rart, jeg prøver så godt jeg kan å sette ord på ting muntlig, men det er utfordrene. Jeg syntes selv at jeg har vært kjempe flink, og jeg har klart å si masse, men for de som ikke kjenner meg og vet om mine utfordinger når det gjelder å sette ord på ting muntlig, så forstår jeg bekymringen. De har bestemt at jeg skal ha tett oppføling og at jeg får medisinene daglig i stedet for ukentlig. Det er frustrerende fordi de missforstod hva jeg mente, men det er også forståelig fordi de ikke kjenner meg godt nok enda enda.

Jeg vet at jeg har en veldig tøff uke i vente, jeg håper at psykolog T og sykepleier I etterhvert klarer å forstå meg bedre, slik at vi slipper så mange missforståelser. For det er frustrerende for begge parter. Jeg reiser hjem i begravelse denne uken og det er noe jeg gruer meg veldig til, det er vondt at så mange mennesker rundt meg dør, 2014 har vært et ekstremt år når der gjelder død. Ord blir så små og meningsløse i møtet med døden. Men samtidig blir det godt å være sammen i begravelsen, selv om en begravelse i mine øyne ikke er for den døde, men for de levende.

- Mindreverdig -

Én kommentar

*~Lykketrollet~*

03.11.2014 kl.14:18

Hang in there!

Klem fra ei som også er innlagt:)

A Dreamy World

06.11.2014 kl.21:09

Du er en tapper kriger som kjemper for ditt liv! Selv om jeg ikke kjenner deg, er jeg stolt av deg. Stå på, og kondolerer så mye <33

Skriv en ny kommentar

hits