Døden er meningsløs...

Ord blir så små og ubetydelig i møte med døden, for ingen ord kan få tilbake et liv, men er det en ting ord kan gjøre i en slik situasjon, så er det å vise kjærlighet.

Døden er meningsløs, men samtidig en så naturlig del av livet. Noe vi alle er klar over at vil skje, men uansett hvordan og når det skjer, så kommer det brått og uventet, og man kan aldri forberede seg på sorgen som kommer. Jeg har tatt en 2 dagers pause i behandlingen for å reise hjem i begravelsen. Det betyr mye å være der for hverandre og dele sorgen og kjærligheten. Jeg tror ikke det går opp for meg hva som har skjedd før jeg er i begravelsen, først da blir alt så virkelig.

Det har skjedd mye den siste uken, nytt sted, nye mennesker og mye informasjon om en tøff behandling som jeg skal gjennomgå. Følelsene mine er helt bedøvet, kanskje det er like greit akkurat nå. Andre mennesker har behov for min støtte og kjærlighet, jeg er nødt til å stå på beina og være den sterke de neste dagene. Kanskje når jeg er tilbake på avdelingen at jeg da knekker fullstendig sammen.

- Mindreverdig -

3 kommentarer

Anne-Helene

04.11.2014 kl.19:54

klem i din retning

apologize

05.11.2014 kl.08:46

<3 Klem

Therese

05.11.2014 kl.13:23

<3 <3 <3

Utilstrekkelig i livet

06.11.2014 kl.13:42

Klem til deg. Du har lov til å ikke bestandig være sterk men det er jo veldig fint at du er der for dem som trenger det. Klem til deg.

Skriv en ny kommentar

hits