Frivillig-Tvang

Jeg vet ikke hva som gjør at jeg akkurat på denne tiden av året alltid har det vanskelig. Jeg er fortsatt innlagt. Frivillig-Tvang noe som vil si at jeg får ikke lov til å skrive meg ut selv om jeg er på frivillig og på en åpen avdeling, for da blir jeg overført til lukket avdeling på tvang. Jeg har det ikke så bra, men jeg ser ikke på meg selv så syk som behandlingsapparatet tydeligvis gjør. Utgang med følge og tilsyn hvert 30. minutt. Det er slitsomt å ha det slik og jeg liker virkelig ikke å være innlagt. spesielt ikke på slik merke dager som i dag. Jeg får heldigvis feire med familien så lenge mamma eller pappa følger med på hvert skritt jeg gjør, jeg liker ikke at mine nærmeste får et slikt ansvar, men det er den eneste muligheten jeg har til å komme meg ut av avdelingen.

Jeg har vært innlagt i over 1 måned og det er lang tid, jeg spør hele tiden hvor lenge jeg må bli her, men det eneste svaret jeg får er at jeg først må bli bedre. Frustrerende å ikke ha noe å forholde seg til. Det eneste positivet er at jeg er på DPS og ikke lukket avdeling, de kjenner meg her og jeg kan få god hjelp her. det er STOR forskjell på åpen og lukket avdeling. På lukket avdeling bli jeg sett på som psykotisk og medisinert deretter, på åpen avdeling ser de at medisiner faktisk ikke hjelper, at det er traumene som gjør at jeg har det sånn. Jeg får fortsatt mye medisiner men ikke i nærheten av det jeg ble tvangsmedisinert med på lukket. Overlegen på DPS ble faktisk ganske bekymret fordi jeg hadde fått så ekstremt mye medisiner. Jeg satser på at ting snart vil bli bedre, selv om jeg har mistet håpet og troen så har jeg gode mennesker rundt meg som holdet håpet oppe og hjelper meg når alt blir svart.

Jeg håper dere der ute får en fin 17.mai

- Mindreverdig -

2 kommentarer

Eilén Holt

19.05.2015 kl.13:03

Håper du hadde en fin 17 mai tross alt at du er innlagt.. <3 God bedring fine deg..

Alter Ego

03.06.2015 kl.12:06

Det er første gang jeg leser bloggen din. Jeg vil bare si at du er utrolig tøff! Selv om det kanskje ikke føles slik, så er det akkurat det du er. Sender deg masse tanker herifra. Hilsen en som også er splittet på insiden.

Skriv en ny kommentar

hits