Jeg har det bra!

Jeg har det bra! Det er så godt å kunne skrive disse ordene, endelig har jeg medvind og livet smiler.

jeg er utskrevet og jeg er veldig glad for å være fri. Lukket avdeling er ikke bra for meg, men det har vært nødvendig for å holde meg i dette livet, det er ingenting å legge skjul på at det siste året har vært tøft, jeg nådde bunnen, men takket være god hjelp så har jeg stablet meg på beina igjen litt etter litt.

psykotisk, sucidal, til akutt fare for seg selv og andre, utagerende. Disse ordene har surret rundt meg det siste året, men nå er de borte og det er godt!

Jeg har i løpet av denne sommeren kjent på ekte glede og kjærlighet. Jeg har følt på at jeg som person faktisk kan bety hele verden for noen andre, at jeg er deres grunn til å smile og kjenne glede. Det er en følelse jeg alltid har ønsket å oppleve. At jeg skulle være viktig og bety noe for noen andre, at jeg kan gi noen kjærlighet og hjelpe. Takket være denne flotte sommeren er jeg enda sikrere i mitt valg om å bli sykepleier. Og gjett hva? Skole plassen er i boks og jeg gleder meg til å begynne på utdanningen.

Det har skjedd en del endringer i livet mitt, positive endringer som styrker mitt ønske om å klare å kjempe denne kampen. Jeg vet at det kommer flere humper i veien, men jeg satser på at de blir mindre og ikke fullt så alvorlig.

Når jeg skulle velge hvilken kategori jeg skulle legge dette innlegget i så så jeg at jeg ikke hadde en 2015 kategori noe som betyr at alle innleggene fra 2015 ligger i kategorien "Innlagt på Psykiatrisk" eller "Innlagt på Traume Avd" Så dette blir det første innlegget i 2015 hvor jeg ikke er innlagt! Det gjør meg veldig glad :)

-Mindreverdig-

4 kommentarer

T

29.07.2015 kl.17:17

Godt å høre at du har det bra :)

Anita

29.07.2015 kl.18:09

Så flott å lese, dette fikk meg til å smile :)

Masse lykke til videre med deg selv, utdanningen din og selve livet.

Du er en kjempe tøff jente.

Linn

07.08.2015 kl.12:29

Dette gjør meg veldig godt å lese. Jeg tviler ikke et sekund på at du er en viktig person for mange rundt deg. Håper at gleden forsetter og at du kan kjenne på å ha det bra i fremtiden. All lykke til med utdanningen, en dag vil du bli en super sykepleier. Du har erfaringer som gjør deg sterkere.

Drea Kay

07.08.2015 kl.15:17

Åh, så godt! Unner alle den følelsen! :) Lykke til med skole! Jeg har også kommet inn på skole til høsten, men kan ikke si jeg gleder meg helt enda. Haha. Håper det kommer! :)

Skriv en ny kommentar

hits